Hvordan Fange Et Fort For Deg Selv

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fange Et Fort For Deg Selv
Hvordan Fange Et Fort For Deg Selv

Video: Hvordan Fange Et Fort For Deg Selv

Video: Hvordan Fange Et Fort For Deg Selv
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, April
Anonim

Forts in the Lineage-spillet er boligområdet til klanen og kan anskaffes eller fanges under en beleiring. Fortenes størrelse kan variere, og plasseringen til det valgte fortet gjør at den kan klassifiseres som territoriell eller grense.

Hvordan fange et fort for deg selv
Hvordan fange et fort for deg selv

Bruksanvisning

Trinn 1

Gjør deg kjent med de generelle reglene for å gjennomføre en beleiring av det valgte fortet - klassifiseringen av de deltakende i allierte, fiender og nøytrale, behovet for å nå minst nivå 4 og betale den første klanen som registrerer seg for beleiringen. Vær oppmerksom på at registreringstiden er begrenset til 50 minutter, og beleiringen kan avbrytes. Sørg for at beleiringsdeltakere har et sverdmerke og at de beleirede har et skjoldmerke.

Steg 2

Bestem øyeblikket for begynnelsen av beleiringen av fortet ved å endre området til et kampområde og plasser hovedkvarteret i det. Forsikre deg om at alle fortdørene er låst og sett Fotress Defense Level.

Trinn 3

Finn hovedkommandocampen i det sentrale området av det beleirede fortet, og prøv å fange alle forsvarernes leire i løpet av de første 10 minuttene av beleiringen for automatisk å åpne hovedleiren. Dette innebærer behovet for å ødelegge hver av kommandør-NPCene og slå av strømmen i kontrollrommet.

Trinn 4

Bruk Ballista Bombs for å ødelegge ballistaene til det beleirede fortet og få ekstra klanomdømme. Unnlatelse av å ødelegge alle Commander NPCs innen 10 minutter vil føre til at de vises igjen og må drepe dem igjen. Vellykket overholdelse av alle beleiringsregler vil åpne Command Camp-dørene og gyte tre kampflagg i leiren.

Trinn 5

En forutsetning for å skaffe seg kampflagg er også å holde leiesoldatkapteinen i live. Døden til beleiringsdeltakeren som holder flagget får flagget til å gå tilbake til sin opprinnelige posisjon. Fangsten av et fort symboliseres ved å plassere et kampflagg ved å bruke alternativet Display Flag øverst i Command Camp.

Trinn 6

Bruk en alternativ metode for å overta fortet ved å deaktivere kontrollrommet. Fortets størrelse kan kreve bruk av kombinerte beleiringsmetoder - i et stort fort må du ødelegge alle kommandør NPCer, slå av kontrollrommet og heve flagget.

Anbefalt: