Call Of Duty 4 - Modern Warfare Hvordan Spille?

Innholdsfortegnelse:

Call Of Duty 4 - Modern Warfare Hvordan Spille?
Call Of Duty 4 - Modern Warfare Hvordan Spille?

Video: Call Of Duty 4 - Modern Warfare Hvordan Spille?

Video: Call Of Duty 4 - Modern Warfare Hvordan Spille?
Video: КАК ИГРАЕТСЯ CALL OF DUTY 4 В 2021 году? 2024, April
Anonim

Den første delen av Call of Duty gjorde et sprut blant spillere over hele verden med utgivelsen. I dag har ikke Call of Duty-serien av dataspill mistet sin popularitet og har fått en ny utvikling i form av Modern Warfare, dedikert til moderne militære konflikter.

Call of Duty 4 - Modern Warfare hvordan spille?
Call of Duty 4 - Modern Warfare hvordan spille?

Enkeltspill

Singleplayer Call of Duty 4 - Modern Warfare er lineær. Den grunnleggende regelen til spilleren her er å holde tritt med spetsnaz-gruppen. Beveg deg, fokuser på markørene på minimakartet og følg merkene til fiender og troppen din. Ikke prøv å komme deg videre unødvendig, fortsett forsiktig og skyter bak kameratenes rygg.

Når du møter fienden, ikke spar kassetter og granater, du kan fortsatt hente dem, og nøyaktigheten i dette spillet er mye mindre viktig enn tettheten av ild. I tilfelle du blir møtt med en fiendens overordnede i ildkraft eller kompetent sitter i dekselet, bruk granater.

Fraggranater er flotte mot flere motstandere med tunge våpen, bokstavelig talt kaster dem i eksplosjoner og fyller dem med granatsplinter. Flashbang-granater deaktiverer fiender en stund, og gir spilleren en sjanse til å komme nærmere dem og skyte dem blanke. Et lysglimt og et eksplosjonsbrøl vil bedøve og blinde til og med en sikkert skjult fiende som ikke kan nås med konvensjonelle granater.

Dermed systematisk ødelegge fiender, og flytt fra et kontrollpunkt til et annet. Hele singleplayer-spillet er bygget på prinsippet om "korridor" -oppdrag, som ikke vil være vanskelig å fullføre.

Online spill

Multiplayer in Call of Duty 4 - Modern Warfare er merkbart vanskeligere enn singleplayer. Her blir du ikke konfrontert av lineært fungerende roboter, men av live-spillere. I tillegg er en funksjon av nettverksspillet mottak av erfaringspoeng for å fullføre oppgaver av spilleren.

Erfaringspoeng er nødvendige for at spilleren skal få nye titler. Nye titler åpner igjen tilgang til nye våpen, utstyr og ferdigheter.

Å starte spillet og velge "Free Play" -modus, kan du delta i en vanvittig kamp, hvor det bare vil være viktig å peke våpenet ditt mot fienden så snart som mulig og raskt slippe hele butikken inn i den, uten å bekymre deg for din egen overlevelse.

"Team game" -modus sørger for en koordinert handling fra spilleren og laget. Her er det rimelig å fordele roller etter klasser. Du bør handle uten å bryte deg bort fra hovedparten av spillerne, støtte dem med ild og bevege deg i en mengde mot målet.

Finn og ødelegg - krever at spilleren vokter en lagkamerat som bærer en bombe mot et fiendtlig objekt. Gå foran ham, rydd en sti for ham og dekk om nødvendig med din egen kropp. I tilfelle dødsfallet til "transportøren" tar du opp bomben og fortsetter å løpe mot målet.

"Championship" -modus sørger for fangst og oppbevaring av strategiske punkter. Prøv å løpe for å ta ledige plasser så snart som mulig. Når poenget allerede er fanget av fienden, kaster du granater på det og skynder deg inn. Selv om du ikke dreper noen, vil du få tid ved å kjøre fienden ut av posisjon.

Anbefalt: