Hvilken Versjon Av Windows 7 Er Bedre å Installere

Innholdsfortegnelse:

Hvilken Versjon Av Windows 7 Er Bedre å Installere
Hvilken Versjon Av Windows 7 Er Bedre å Installere

Video: Hvilken Versjon Av Windows 7 Er Bedre å Installere

Video: Hvilken Versjon Av Windows 7 Er Bedre å Installere
Video: What is the Best Version of Windows 7 | Windows 7 Versions List | Which is Better? | Tech 2 Charge 2024, April
Anonim

Windows 7 er et av de mest populære operativsystemene i verden. Det er totalt 5 smaker av Windows 7, som hver har sine egne forskjeller. Du må velge riktig system slik at datamaskinen fungerer bra og ikke bremser.

Hvilken versjon av Windows 7 er bedre å installere
Hvilken versjon av Windows 7 er bedre å installere

Ultimat

Den dyreste er Windows Ultimate. Denne versjonen har alle elementene og bjeller og fløyter som Microsoft noensinne kom med for Windows 7. Ikke alle av dem du trenger, siden den gjennomsnittlige brukeren ikke bruker funksjonene til det forbedrede skrivebordet, HVD-oppstart, nettverksbelastningshåndtering. Selvfølgelig, hvis du er profesjonell og ønsker å administrere alle moduser, kan du installere denne versjonen. Kostnaden for Windows Ultimate (maksimum) er omtrent 11 500 rubler.

Et stort antall forbedringer i Ultimate-versjonen forutsetter tilstedeværelsen av kraftig maskinvare på datamaskinen din. Når du installerer systemet, må du sørge for at datamaskinen har tilstrekkelig strøm, ellers kan operativsystemet "henge".

Profesjonell

Windows 7 Professional er ikke mye forskjellig fra Ultimate. Hovedforskjellen er deaktivering av funksjonene for å administrere datamaskinen i profesjonell modus. Som i Ultimate er arbeid med DVDer tilgjengelig, det er mulig å koble Aero-funksjonen til skrivebordet. Tilgjengelig: opprett et gjenopprettingspunkt og sikkerhetskopier data over nettverket.

Velg Professional-versjonen bare hvis du trenger seriøse Windows-funksjoner for å løse problemene dine. Hvis du er spilleavhengighet, bør du også vurdere denne versjonen.

En god overraskelse for spillere vil være beskjeden om at spill med Windows XP i denne versjonen også lanseres. Versjonen er tilgjengelig i 64-biters versjon. Kostnaden for systemet er omtrent 8500 rubler.

Hjem Premium

Home Premium - Denne versjonen er mer strippet enn den profesjonelle versjonen. Den siste versjonen i Windows 7-serien, som har en 64-biters modell. Et særegent trekk er tilstedeværelsen av: Windows mediasenter med full funksjonalitet, støtte for flere skjermer, støtte for nettbrett, Aero-funksjonen er tilgjengelig. Kostnaden for systemet er 5000 rubler.

Starter og Home Premium

Disse versjonene har det minste antallet funksjoner, men er raskest når det gjelder ytelse. Deaktiverte funksjoner: arbeider med DVD-plater, Aero-funksjon, ingen funksjoner for notater og lignende.

De svakeste versjonene er godt egnet for kontorarbeid, de vil kunne sikre pålitelig og raskt arbeid for de ansatte.

Nettverksdrift er begrenset, bare minimal datautveksling er tilgjengelig, støtte for flere skjermer er ikke tilgjengelig, muligheten til å endre hovedskjermsparer er deaktivert. Kostnaden er fra 1500 til 3000 rubler.

Anbefalt: