Hvordan Fylle Ut En Profil På Et Datingside

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut En Profil På Et Datingside
Hvordan Fylle Ut En Profil På Et Datingside

Video: Hvordan Fylle Ut En Profil På Et Datingside

Video: Hvordan Fylle Ut En Profil På Et Datingside
Video: What Should I Write In My Online Dating Profile – 7 Things Men LOVE To See In Women’s Profiles 2024, April
Anonim

Det er sikkert blant dine bekjente at det er mennesker som har funnet sin sjelefrende på Internett. World Wide Web har en enorm innvirkning på alle områder av våre liv, inkludert personlig lykke, og populariteten til datingsider viser dette. For å møte prinsen eller prinsessen din der, må du imidlertid fylle ut skjemaet på nettstedet på en slik måte at hun ikke går seg vill blant hundrevis av andre som henne.

Hvordan fylle ut en profil på et datingside
Hvordan fylle ut en profil på et datingside

Bruksanvisning

Trinn 1

Informasjonen du oppgir i spørreskjemaet, avhenger av formålet med oppholdet ditt på nettstedet. Leter du etter et permanent forhold, eller leter du etter en enkel, uforpliktende romantikk. Det vil være riktig hvis du merker dine ønsker i spørreskjemaet for ikke å lure potensielle damer eller herrer.

Steg 2

Hvis du er ute etter en livslang partner som du ønsker å stifte familie med, bør du ikke legge ut provoserende bilder av deg som slapper av på stranden eller viser abs-kuber. Fotografering kan gjenspeile hobbyen din (du fisker), karakterisere deg som en person du kan starte en familie med (du er i en stol med en katt på fanget). Ansiktet ditt må være synlig på bildet, og et smil om munnen.

Trinn 3

Hvis målet ditt er flørting og kortsiktige forhold, vil "strand" -bilder av jenter og bilder med naken torso hos menn gjøre det. Ikke la deg rive med. Uansett bilder du har, bør du i alle fall ikke legge ut bilder av kjønnsorganene. Det er lite sannsynlig at noen vil bli smigret bare av dette.

Trinn 4

Når du fyller ut informasjonen, bør du ikke beskrive biografien i detalj - det er lite sannsynlig at det vil være interessant for en tilfeldig besøkende på siden din. En gjerrig beskrivelse oppfordrer heller ikke til å sende et brev. Tenk på hva som vil være interessant for deg å lese, med tanke på spørreskjemaet til en representant for det motsatte kjønn. Beskriv karakteren din, interessante trekk ved utseendet ditt, indikere en ikke-triviell hobby.

Trinn 5

Hvis du vil skrive en samtale til potensielle besøkende på siden din, er det bedre å kontakte dem ikke i den tredje, men i den andre personen. Du skal ikke skrive "Jeg leter etter en vakker, kort brunette, en elsker av lange turer", men "Du er en fantastisk fremmed som vet hvordan du skal lage pannekaker og elsker Bach, hvorfor er vi fortsatt ikke kjent?". Ubevisst, i det første tilfellet, tror jenta at de ikke henvender seg til henne, men vil absolutt svare på den andre samtalen.

Trinn 6

Leseferdigheter når man fyller ut spørreskjema på datingsider blir sjelden lagt merke til, men analfabetisme vil sikkert fange oppmerksomheten. Når du fyller ut informasjon om deg selv, må du kontrollere stave- og tegnsettingsfeil.

Anbefalt: