Hvordan Vinne Duell

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vinne Duell
Hvordan Vinne Duell

Video: Hvordan Vinne Duell

Video: Hvordan Vinne Duell
Video: 150422 Innlegg 'Hvordan vinne valg?' 2024, April
Anonim

I nettspill er det ikke uvanlig at denne typen kamp oppstår, for eksempel en duell. I dette tilfellet kjemper du en mot en med fienden og bruker de samme våpnetypene når det er mulig. Det er mange varianter av spill som kan spilles en-mot-en, og det er like mange spesifikke anbefalinger for hver type spill. Likevel er det tips som fungerer for alle typer, og hvis du bruker dem, vil det øke sjansene dine for å vinne.

Hvordan vinne duell
Hvordan vinne duell

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, bygg strategien din fra forsvar hvis du ikke er trygg på ferdighetene dine. Hus og vegger hjelper - befest deg ved basen og analyser fiendens spillestil, prøv å forstå hvilken spillestil han er mer tilbøyelig til, hvem han er i klassen - en snikskytter eller angrepsfly, hvilke våpen han foretrekker, hvordan han beveger seg. Ikke ta initiativ før du er trygg på dine evner.

Steg 2

Ikke hold deg på et åpent sted lenge og ikke stopp i det hele tatt. Uansett fiendens klasse og dyktighet, hvis du holder deg på plass, er du allerede et lik. Bruk raske bevegelser for å vurdere fiendens nivå. Ikke forakt dekk, bytt dem så ofte som mulig slik at det er umulig å forutsi ditt neste trekk.

Trinn 3

Velg tre eller fire grunnleggende strategier og kombiner dem. Hovedoppgaven din er å være uforutsigbar. Hvis du ikke stoler på din reaksjon, er det optimale øyeblikket å skyte fra skjul rett etter at fienden har avfyrt. I tilfelle han er et angrepsfly, vil det ta ham tid å redusere spredningen etter det første skuddet, og hvis han er snikskytter, vil det ta ham lang tid å laste inn på nytt.

Trinn 4

Og til slutt, telle kassettene. Hvis du ikke kan telle fiendens ammunisjon, kan du i det minste telle din egen og redde dem. Mange dueller ble vunnet på grunn av at en av spillerne på slutten av skuddvekslingen gikk tom for ammunisjon, mens den andre fortsatt hadde dem.

Anbefalt: