Hvordan Sette Inn Et Postkort I Et Forum

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sette Inn Et Postkort I Et Forum
Hvordan Sette Inn Et Postkort I Et Forum

Video: Hvordan Sette Inn Et Postkort I Et Forum

Video: Hvordan Sette Inn Et Postkort I Et Forum
Video: Так в разы вкуснее! Капуста на терку и ужин готов! Разберут за минуту! 2024, April
Anonim

I dagene av boomene på sosiale medier er fora fremdeles relevante. Og hvis et sosialt nettverk er en hel verden, så er kommunikasjon på forumet som en varm samling med venner i et lysthus på gårdsplassen. Noen ganger vil du virkelig glede vennene dine med vakre postkort satt inn i et innlegg eller svar.

Hvordan sette inn et postkort i et forum
Hvordan sette inn et postkort i et forum

Nødvendig

Datamaskin, internett, nettleser, bilde

Bruksanvisning

Trinn 1

For øyeblikket har de fleste fora visuelle redaktører for innlegg og kommentarer til dem, der det er ganske enkelt å sette inn et bilde (postkort). Start innleggs- eller kommentarredigereren ved å klikke på "Nytt emne" eller "Svar" -knappen. I editoren velger du og klikker på ikonet for å sette inn bilde. Last opp bildefilen til forumet, skriv meldingen din og klikk på send-knappen. Meldingen din med et bilde vil vises i et innlegg eller en kommentar på forumet.

Steg 2

Eierne av noen fora, for å ikke overbelaste nettstedene sine med unødvendige bilder, deaktiverer funksjonen for å laste bilder på forumet. I slike tilfeller kan et bilde settes inn i forumet ved hjelp av BB-kodene, etter å ha lastet det opp tidligere til bildebehandlingen, og deretter sette inn bildet i innlegget eller kommentaren ved hjelp av BB-koden. For eksempel: ;. Vanligvis er BB-koder universelle for alle fora, men kan variere på noen av dem. Så les BBCode-håndboken på forumet nøye.

Trinn 3

Hvis administrasjonen av forumet lar deg sette inn et bilde ved hjelp av HTML i innlegg, så sett inn bildet med følgende HTML-kode:. Med tilleggsattributtene for bredde og høyde kan du spesifisere bredden og høyden på bildet i piksler. Koden betyr for eksempel at bildet vil være 500 piksler bredt (og høyden på bildet justeres automatisk avhengig av bildeforholdet.). Hvis du spesifiserer både bredde og høyde på bildet, kan det oppstå forvrengninger, så det er best å spesifisere enten bare bredden på bildet eller høyden.

Anbefalt: