Hvordan Stille Inn Sidestørrelse

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Stille Inn Sidestørrelse
Hvordan Stille Inn Sidestørrelse

Video: Hvordan Stille Inn Sidestørrelse

Video: Hvordan Stille Inn Sidestørrelse
Video: Sveis | MIG/MAG | del 1 | Grunnleggende info. & hvordan stille inn spenning og mating 2024, April
Anonim

Et vanlig maskinskrevet papirark har dimensjoner på 210x297 mm. Det er kjent som A4-standarden. Når du arbeider i et teksteditor Word, kan du om nødvendig endre sidestørrelsen til den som er nødvendig for øyeblikket. Denne operasjonen i alle versjoner av teksteditoren utføres på omtrent samme måte.

Hvordan stille inn sidestørrelse
Hvordan stille inn sidestørrelse

Nødvendig

Personlig datamaskin med Windows-operativsystem og en av versjonene av teksteditoren Word

Bruksanvisning

Trinn 1

Gå til menyelementet "Fil" og finn linjen "Sideinnstillinger" i den. En redigeringsdialogboks åpnes. I Word 2003 velger du kategorien Papirstørrelse i dette vinduet. Noen andre versjoner av denne redigereren gir umiddelbart muligheten til å stille papirstørrelsen. Se der for en liste over de mest populære papirstørrelsene. Velg størrelsen som passer til din spesielle anledning. Hvis du trenger en spesiell papirstørrelse, kan du sette den på pekepinnene i det åpne "Papirstørrelse" -vinduet i feltene "Bredde og høyde". Avhengig av innstillingene, er disse parametrene satt i centimeter eller millimeter.

Steg 2

Hvis dokumentet allerede er forhåndsskrevet og redigeres, velger du linjene "Til hele dokumentet" eller "Til slutten av dokumentet" i Bruk-listen. I det første tilfellet blir den angitte papirstørrelsen brukt på alle arkene i dokumentet, og i det andre tilfellet, fra den gjeldende siden (som markøren for øyeblikket befinner seg på) til slutten av dokumentet. I tilfelle dokumentet er delt inn i seksjoner, kan du velge papirstørrelse for den aktuelle delen. Endre sideoppsettet fra stående til liggende eller omvendt på samme måte.

Trinn 3

Når du skriver ut på tilpasset papir, er dette størrelsen du må legge i skriveren. Moderne skrivere kan til og med fortelle om de er fylt med feil arkstørrelse, som er angitt i en tekstredigerer, dette vil bidra til å unngå å kaste bort papir. Vis en eksempelside i dialogboksen mens du velger. Det vil vise oppsettet, som gjenspeiler alle hovedparametrene til den fremtidige siden. For å skrive ut konvolutter må du ikke endre noe i innstillingene for papirstørrelse. Det er en egen funksjon for dette i Word 2003-redigereren. I andre versjoner av Word kan du endre størrelse på papir på en lignende måte.

Anbefalt: