Hvordan Lage Flere Administratorer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Flere Administratorer
Hvordan Lage Flere Administratorer

Video: Hvordan Lage Flere Administratorer

Video: Hvordan Lage Flere Administratorer
Video: Hvordan lage rødkål? | Julemat med Bent Stiansen | REMA 1000 2024, Mars
Anonim

Å administrere et stort nettsted eller forum tar mye tid. Som et resultat kan det bli nødvendig å gi administratorrettigheter til flere verifiserte brukere som er i stand til å løse alle problemer med å administrere en Internett-ressurs i fellesskap.

Hvordan lage flere administratorer
Hvordan lage flere administratorer

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du delegerer administratorrettigheter til noen, bør du vurdere mulige implikasjoner av dette trinnet. En person med administratorrettigheter kan enkelt ta disse rettighetene fra deg. Å gjenopprette dem etter det kan være veldig vanskelig, om ikke umulig.

Steg 2

I tilfelle du er nettstedsadministrator, er det enkleste og mest pålitelige alternativet å dele kontoinformasjonen din med personen du vil gi administratorrettigheter til. I dette tilfellet er det ikke nødvendig å opprette flere administratorer, siden flere mennesker kan lykkes med å jobbe under en konto uten å forstyrre hverandre.

Trinn 3

Hvis du er forumadministrator, kan du gi administratorrettigheter til alle brukere gjennom kontrollpanelet. Den spesifikke handlingssekvensen avhenger av motoren som brukes, men det generelle prinsippet er det samme: velg ønsket bruker og sett de nødvendige rettighetene til ham. Vanligvis er det nok å velge ønsket alternativ fra rullegardinlisten. Du kan tilordne så mange administratorer som nødvendig.

Trinn 4

Når du utnevner administratorer, må du ta vare på ressursens sikkerhet, siden jo flere administratorer det er, desto større er sannsynligheten for hacking. Hvis de nylig utnevnte administratorene har statiske ip-adresser, kan du bruke alternativet bind til ip - dette vil forhindre en fremmed i å bruke det stjålne passordet og logge inn. Bind til ip-alternativet er tilgjengelig på mange motorer.

Trinn 5

Husk å instruere nye administratorer om hva passordene deres skal være. Et riktig passord må inneholde minst åtte tegn, være skrevet inn i forskjellige registre og inneholde bokstaver, tall og spesialtegn. Det er best å bruke en spesiell generator for å opprette et passord. Det finnes på Internett.

Trinn 6

Den enkleste måten å miste et nettsted eller forum er å holde seg på det med en administratorkonto. Et stort antall nettsteder har sårbarheter som gjør at en mer eller mindre erfaren hacker kan stjele informasjonskapslene dine, noe som gjør at han kan angi ressursen din med administratorbeføyelser. Jo flere administratorer, jo høyere er risikoen. Derfor er det enda bedre for en administrator å være på forumet under kontoen til en enkel bruker eller moderator, og bare logge på som administrator for å administrere ressursen.

Anbefalt: