Hvilket Program Passer For Videoredigering

Innholdsfortegnelse:

Hvilket Program Passer For Videoredigering
Hvilket Program Passer For Videoredigering

Video: Hvilket Program Passer For Videoredigering

Video: Hvilket Program Passer For Videoredigering
Video: 05 After Effects Rendering the Projects 2024, April
Anonim

Hvis brukeren er veldig glad i videofilming, må han før eller siden gjøre videoredigering. I dette kan han bli hjulpet av spesielle programmer, hvorav det er ganske mange.

Hvilket program passer for videoredigering
Hvilket program passer for videoredigering

Videoredigering lar deg lage en virkelig interessant, fullverdig film med en sprutskjerm, titler, jevne overganger mellom rammer, lage spesialeffekter osv. I tillegg vil spesiell videoredigeringsprogramvare tillate deg å fjerne kamerarystelser, og som du vet, vil det uunngåelig vises hvis fotograferingen ble gjort håndholdt. Det antas at det er best å bruke flere programmer som bare kan løse en bestemt oppgave. Naturligvis vil det ta mye tid å studere hele listen over programmer, men du kan også bruke spesielle pakker som inneholder all nødvendig funksjonalitet.

Standardprogrammet Windows Movie Maker fungerer som den enkleste og mest intuitive redaktøren. Windows Movie Maker er ideell for nybegynnere. Den har ganske klar og enkel funksjonalitet, men samtidig er dens evner begrenset. Det er lite sannsynlig at du vil få liv i alle ideene dine ved hjelp av dette programmet, men det er ideelt for nybegynnere.

Adobe Premiere Pro

For eksempel kan brukeren bruke Adobe Premiere Pro-programmet. I dag er flere forskjellige versjoner av dette programmet tilgjengelig, og alle kan velge det mest optimale alternativet for seg selv. Det er verdt å merke seg at denne programvaren er ganske krevende for systemressurser og bare fungerer på 64-biters systemer. Ved å bruke dette programmet kan du for eksempel endre teksten i After Effect-komposisjoner, eksportere prosjekter til AS11-formatet, som er mye brukt i kringkasting, legge til effekter i hovedklippet, og de vil vises i alle deler av det. Taleopptak er optimalisert her, og brukeren kan utføre raskere redigering ved hjelp av prosjektpanelet. Dette er selvfølgelig ikke hele listen over funksjoner i Adobe Premiere Pro-programmet, men for noen vil dette være ganske nok.

Sony Vegas Pro

En annen representant for denne "faunaen" er Sony Vegas Pro. Hovedforskjellen fra konkurrenter er at den gir utmerket arbeid med lyd, samt med hjelpen kan du jobbe med 3D-lag eller Bezier-masker. I tillegg er dette programmet mye mindre krevende for systemressurser. Sony Vegas Pro er ideell for både nybegynnere og profesjonelle. Med hjelpen kan du lage en fullverdig musikkvideo eller en liten film. Programmet er i stand til å behandle og endre DV-, AVCHD-, HDV-, SD / HD-SDI- og XDCAM-formater, lage dobbeltlags DVDer eller forskjellige preferanser. I tilfelle brukeren skal lage noen musikalske komposisjoner sammen med klipp, er ikke noe program bedre egnet enn Sony Vegas Pro, siden det har alt som er nødvendig for dette.

Anbefalt: