Hvordan åpne En Webside

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Webside
Hvordan åpne En Webside

Video: Hvordan åpne En Webside

Video: Hvordan åpne En Webside
Video: Hvordan lage webside eller nettbutikk på minibudsjett med Wordpress 2024, April
Anonim

For å åpne Internett-sider, må du bruke riktig nettleser. Nettleseren åpnes og viser Internett-sider. Internet Explorer er installert på hvilken som helst versjon av Windows. Men mange internettbrukere installerer flere nettlesere. For eksempel er Opera en av de mest populære nettleserne. Selv om nettlesere er forskjellige i grensesnitt og funksjonalitet, er driftsprinsippet det samme.

Hvordan åpne en webside
Hvordan åpne en webside

Nødvendig

Datamaskin, Internet Explorer-nettleser, Internett-tilgang

Bruksanvisning

Trinn 1

Svært ofte, når du åpner en nettleser, åpnes hjemmesiden for Internett automatisk. Og ikke nødvendigvis den du valgte. Dette kan være en reklameside som ble integrert i nettleseren når du installerte et program. Slike sider kommer vanligvis i veien, for før du begynner å besøke og åpne andre Internett-sider, bør hjemmesiden slettes (med mindre du selvfølgelig ikke har definert nettstedet du vil ha som hjemmesiden til Internett).

Steg 2

For å gjøre dette, klikk "Start" og gå til "Kontrollpanel" -fanen. Velg deretter linjen "Internet Options". Velg kategorien Generelt. Den øverste linjen vil bli merket "Hjemmeside". Under linjen er det et vindu med adressen til den nåværende hjemmesiden. Velg denne adressen med musen og slett den. Eller klikk under dette vinduet i "Tom" -fanen. Velg deretter "Apply" -elementet (helt nederst i vinduet). Klikk deretter OK.

Trinn 3

Nå kan du åpne nettsider uten unødvendig forstyrrelse. For å gjøre dette, klikk "Start", gå til "Alle programmer" -fanen og velg Internet Explorer-programmet. Når programmet er lastet inn, vil det vise et tomt vindu. Vær oppmerksom på de to øverste linjene. Hvis du allerede har adressen til Internett-siden du trenger, bare skriv den inn i venstre linje. Klikk deretter på pilen ved siden av linjen. Nettsiden åpnes i et Internet Explorer-vindu.

Trinn 4

Hvis du ikke har en spesifikk sideadresse, men leter etter websider med et bestemt emne, kan du skrive inn en forespørsel om nødvendig informasjon i høyre linje (for eksempel "fiske" eller navnet på en by eller et hotell). Klikk på ikonet til høyre for vinduet (vanligvis i form av et forstørrelsesglass). Nettleseren vil søke etter sider med den informasjonen du trenger. Sidene vises som en liste i Internet Explorer-vinduet. Velg ønsket side fra listen over sider, og den åpnes helt i Internet Explorer-vinduet.

Anbefalt: