Hva Er Flom

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Flom
Hva Er Flom

Video: Hva Er Flom

Video: Hva Er Flom
Video: Банная печь каменка 4 на 4 кирпича постоянного действия. Часть 1 2024, Kan
Anonim

Samtale på Internett følger visse regler, som ligner på ekte kommunikasjon. Det er to, tre eller flere motstandere, de utveksler meninger, deler informasjon, rapporterer nyttig informasjon. Og i dette øyeblikk kiler en utenforstående inn i samtalen, og fører hovedtråden til polylogen i en helt annen retning.

Flom er en flom
Flom er en flom

Flom kommer fra den engelske flommen - flom, oversvømmelse. Dette er en slags flom av forum, chatter og sosiale nettverk med informasjon. Samtidig er det stort sett ubrukelig, avviker fra hoveddiskusjonen, bærer ikke nyttelast.

Flomvarianter

I vanlig forstand er dette bare ubrukelige meldinger, som allerede nevnt, uten bæringsevne, men det er andre former

Flommen har mange drakter som den kan klassifiseres etter.

- For eksempel inkluderer den ekstreme typen flom samme type repetisjon av symboler, setninger, bokstaver, i fravær av mening.

- Du kan flomme ved hjelp av kallenavn - når flommen tar opp mange ikke-kallenavn eller bots i chatten. Dette er spesielt nyttig for IRC-kanaler.

- Tørk flom - tomme emner på forum.

- Emoticon flood - hvis en melding fra bare emoticons blir sendt i chatten eller på forumet.

- Mikroflom - så navngitt ikke for størrelsen, men analogt med ordet "mikrofon". De er engasjert i det i spillchatter, hvor det er utveksling av talemeldinger. Dette inkluderer ubrukelige signaler og noen ganger inkludering av tredjepartsmusikk på serveren.

Hvorfor spres flommen

Det antas at flom er mennesker med mye tid, ofte tenåringer eller usikre individer. Ved hjelp av denne typen hooliganisme prøver de ganske enkelt å drepe tid, å tiltrekke seg oppmerksomhet, eller til en viss grad kompensere for sine egne komplekser.

Og rollen som flom er ikke begrenset til dette. Det hender også at den har en viss betydning, vanligvis negativ. Dette kan være en skjult eller eksplisitt form for reklame, fornærmelser mot visse mennesker, jakten på andre dype motiver.

Hva er ikke en flom

Flomsituasjonen er lik den berømte "Occam's Razor". Alle har hørt om det, men få mennesker vet den virkelige betydningen og bruker derfor uttrykket i alle praktiske og upraktiske tilfeller. Sammenlignende forveksles flom ofte med

Hvis du ser at en person oppfører seg upassende på forumet eller i chatten, må du ikke skynde deg å anklage ham for flom - han kan være et troll …

- Trolling - et spill om kommunikasjonsdeltakernes psykologi for å oppnå moralsk tilfredshet fra denne typen hooliganisme.

- Med en flamme - en tvist for selve tvisten, når det ikke er noe forsøk på å finne sannheten og nå gjensidig forståelse. Vanligvis manifesteres ønsket om å argumentere i presentasjonen av overdreven argumentasjon, når tvisten i seg selv ikke lenger gir mening.

- Offtopic - bare tredjepartsmeldinger "utenfor emnet", men uten en åpenbar "flom".

I internettmiljøet blir flom vanligvis møtt negativt, og flom blir "forbudt". Første gang er vanligvis midlertidig i noen dager. Med ytterligere forsøk på å oversvømme, er en livslang suspensjon fra alle diskusjoner om den valgte ressurs mulig.

Anbefalt: