Hvordan Installere Informanten På Nettstedet Ditt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Informanten På Nettstedet Ditt
Hvordan Installere Informanten På Nettstedet Ditt

Video: Hvordan Installere Informanten På Nettstedet Ditt

Video: Hvordan Installere Informanten På Nettstedet Ditt
Video: Hvordan bytte vindusviskere / viskerblader på NISSAN LEAF 1 (ZE0U) [AUTODOC-VIDEOLEKSJONER] 2024, Kan
Anonim

Nye tilnærminger for å distribuere informasjon på Internett og bygge webtjenester, for eksempel websyndikering og mash-up, krever tett integrering av forskjellige nettsteder og tjenester. Et eksempel på en slik integrering kan være import av data i form av kompakte informasjonsblokker innebygd i ressurssidene. Som regel oppstår behovet for å installere en informator på nettstedet ditt fra behovet for å gi brukerne den mest relevante tematiske informasjonen.

Hvordan installere informanten på nettstedet ditt
Hvordan installere informanten på nettstedet ditt

Nødvendig

  • - moderne nettleser;
  • - FTP-klientprogram;
  • - Internett-tilkobling;
  • - data for tilgang til nettstedet via FTP;
  • - data for tilgang til administrasjonspanelet til CMS-nettstedet.

Bruksanvisning

Trinn 1

Få koden for å legge inn informanten. Gå til et nettsted som gir det nødvendige informasjonsinnholdet i en lignende form. Finn siden der du kan få koden. Ofte på slike sider kan du velge type, størrelse, fargevalg til informanten, samt typen og mengden informasjon som gis av den. Hvis det kreves registrering for å motta koden, kan du følge denne prosedyren. Generer HTML-kode og lagre den i en egen fil på harddisken.

Steg 2

Velg et sted på nettsidene der informanten skal installeres. Tenk på utformingen av siden og den relative posisjonen til informasjonsblokken i forhold til andre elementer. Basert på størrelsen på informasjonsblokken, avgjør om du legger til den, vil bryte sidelayoutstrukturen.

Trinn 3

Installer informanten på nettstedet ditt. Rediger sidesidemaler eller innholdet på selve sidene ved å legge til koden du fikk i forrige trinn. Hvis nettstedet er bygget på grunnlag av et hvilket som helst CMS, og det er en online-redaktør av sidemaler eller temafiler, åpner du den nødvendige malen i online-editoren, limer inn koden og lagrer malen.

Ellers kan du koble til stedsserveren ved hjelp av et FTP-klientprogram og kopiere de nødvendige filene til datamaskinens harddisk. Åpne de nedlastede filene i et tekstredigeringsprogram som støtter lagring av informasjon i en koding som samsvarer med den opprinnelige tekstkodingen for maler eller sider. Lim inn informasjonskoden og lagre de endrede dataene. Erstatt filene på serveren med sine oppdaterte versjoner ved å bruke FTP-klienten igjen.

Trinn 4

Sjekk funksjonaliteten til nettstedet med den installerte informanten. Last inn flere sider av ressursen, som inneholder den tilleggsinformasjonsblokken. Forsikre deg om at plasseringen av informanten ikke forstyrrer visningen av sidene. Endre størrelsen på nettleservinduet. Forsikre deg om at utformingen av siden ikke er forvrengt ved forskjellige oppløsninger.

Anbefalt: