Hvordan Nominere En Kandidat Til Stedfortreder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Nominere En Kandidat Til Stedfortreder
Hvordan Nominere En Kandidat Til Stedfortreder

Video: Hvordan Nominere En Kandidat Til Stedfortreder

Video: Hvordan Nominere En Kandidat Til Stedfortreder
Video: TYT - Extended Clip 6 июля 2011 г. 2024, Kan
Anonim

Valgprosedyren i det offentlige forvaltningssystemet gjennomføres på grunnlag av allment aksepterte lover (landets grunnlov). For å nominere ditt eget eller andres kandidatur til stedfortreder, må du oppfylle en rekke etablerte krav.

Hvordan nominere en kandidat til stedfortreder
Hvordan nominere en kandidat til stedfortreder

Nødvendig

  • - uttalelse;
  • - et visst antall stemmer;
  • - valginnskudd
  • - støtte fra offentlige blokker eller foreninger;
  • - tilhører en offentlig forening;
  • - erklæring om inntekt og eiendom.

Bruksanvisning

Trinn 1

Direkte nominasjon av en kandidat kan utføres ved selv nominering; en valgblokk eller forening. Den russiske føderasjonens lovgivning inneholder ikke andre emner for gjennomføring av denne prosedyren.

Steg 2

Hvis du planlegger å selv nominere ditt eget kandidatur, må du varsle valgkommisjonen der registreringen skal gjennomføres. Hold deg til tidsfrister når du gjør dette.

Trinn 3

Organiser en prosedyre for innsamling av signaturer til støtte for egen nominering eller gi et valginnskudd. Det er 15% av det maksimale utgiftsbeløpet fra en kandidats valgfond opprettet av loven i Russland. Formen på signaturlisten er godkjent av valgkommisjonen som organiserer valget.

Trinn 4

En offentlig forening må være registrert senest et år før avstemningsdagen i tilfelle innkalling til valg til lokale selvstyreorganer - senest 6 måneder.

Trinn 5

Nominering av kandidater av politiske partier utføres i samsvar med føderal lov; andre offentlige foreninger - på kongresser (møter, konferanser) for disse foreningene, regionale eller lokale grener ved en hemmelig avstemningsprosedyre.

Trinn 6

En kandidat tilegner seg de tilsvarende rettighetene og forpliktelsene etter at valgkommisjonen mottar en melding om nominasjonen, samt en søknad fra en kandidat som bekrefter sitt samtykke til å delta i valg i denne valgkretsen.

Trinn 7

I søknaden angir du biografisk informasjon, bostedsadresse, passdata, statsborgerskap, informasjon om domfellelse.

Trinn 8

Kandidaten må forplikte seg, hvis den blir valgt til embetet, ikke å delta i aktiviteter som er uforenlig med statusen som stedfortreder.

Trinn 9

I søknaden må en kandidat til stedfortreder angi tilknytning til minst en offentlig forening, som er registrert i samsvar med prosedyren etablert ved lov, samt hans status i denne offentlige foreningen og et dokument som bekrefter den spesifiserte informasjonen.

Trinn 10

Sammen med søknaden må CEC få informasjon om kandidatens størrelse og inntektskilder, samt om eiendommen som tilhører ham som eiendom, om verdipapirer og innskudd i banken. Ovennevnte dokumenter må sendes inn personlig av kandidaten.

Anbefalt: