Hvordan Tegne I Chat

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne I Chat
Hvordan Tegne I Chat

Video: Hvordan Tegne I Chat

Video: Hvordan Tegne I Chat
Video: How to Draw the Snapchat Logo 2024, Kan
Anonim

I den moderne verden foregår kommunikasjon mellom mennesker i økende grad utelukkende i virtuell virkelighet. Følgelig, når du kommuniserer via e-post, på sosiale nettverk, så vel som i chatter, blir det nødvendig å uttrykke følelser ikke bare med ord. For dette er det spesielle tegninger.

Hvordan tegne i chat
Hvordan tegne i chat

Nødvendig

  • - datamaskin;
  • - internettet.

Bruksanvisning

Trinn 1

I utgangspunktet uttrykkes følelser og følelser i chatter ved hjelp av et bredt utvalg av uttrykksikoner. Derfor, til å begynne med, tenk på hva slags tegning du vil fremstille for en bestemt adressat. For eksempel kan det være et bestemt symbol, bilder av et hjerte for en elsket og lignende.

Steg 2

Skisserer oversikten over den fremtidige tegningen, og velg de uttrykksikonene som passer best til innholdet i bildet du tegner. Først fyll ut omrisset av bildet med disse uttrykksikoner, hvorpå du, hvis ønskelig, kan fylle tegningen selv med dem.

Trinn 3

Prøv å eksperimentere og supplere standardtegningen med noen detaljer som kan lages av en annen type emoji. Dette vil diversifisere det vanlige bildet.

Trinn 4

Med uttrykksikoner kan du "tegne" forskjellige bitbilder, ornamenter, tegne gjenstander. Finn et passende bilde og bruk et bestemt uttrykksikon for hvert punkt. I dette tilfellet vil det mest interessante bildet vise seg hvis du ikke bruker en type smilefjes, men flere forskjellige bilder. Tegninger laget med uttrykksikoner i forskjellige farger vil se spesielt bra ut.

Trinn 5

Hvis du ikke har tid og lyst til å lage ditt eget mesterverk, kan du ganske enkelt ta et bilde du liker fra Internett og sette det inn i chatten. For å gjøre dette, er det bare å kopiere koden til bildet du liker og lime den inn i vinduet der tekstmeldinger for chat er skrevet.

Trinn 6

Vær oppmerksom på at når du overfører bilder tegnet med uttrykksikoner, må samtalepartneren din ha nøyaktig samme skrift som din. Ellers kan noen detaljer i mønsteret bli forvrengt under overføring. Og i tilfelle å sende en veldig stor tegning, er det bare å advare mottakeren om det. Tross alt, for å se det, må du forstørre vinduet der chatten føres.

Anbefalt: