Hvordan Overføre ICQ-nummer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overføre ICQ-nummer
Hvordan Overføre ICQ-nummer

Video: Hvordan Overføre ICQ-nummer

Video: Hvordan Overføre ICQ-nummer
Video: regsiter ICQ account bypass phone verifiy 2024, Kan
Anonim

ICQ-nummeret er ikke alltid ditt eget, og hvis du brukte et bedriftsnummer en stund og klarte å legge til vennene dine i kontaktlisten, må du overføre nummeret til feil hender når du bytter jobb. Hvordan sørge for at vennene dine ikke mister deg når du endrer nummeret ditt, og at kontaktene dine ikke forstyrrer den nye brukeren?

Hvordan overføre ICQ-nummer
Hvordan overføre ICQ-nummer

Bruksanvisning

Trinn 1

Det første trinnet er å skaffe deg et nytt nummer. Dette kan gjøres på nettstedet www.icq.com eller fra menyen til en hvilken som helst ICQ-klient ved å velge elementet “Nybegynner? Registrer”(i ICQ-programmet) eller“Opprett en ny profil”(i QIP-programmet)

Steg 2

Etter å ha registrert et nytt nummer, kopier alle personlige kontakter til en ny profil. Dette er ikke vanskelig å gjøre, siden du kan kjøre flere ICQ-kontoer på en datamaskin samtidig.

Trinn 3

Hvis du har en QIP-klient, velger du en kontakt, høyreklikker på den og klikker "Kopier kontonavn". I den nye profilen klikker du på "Finn / legg til nye kontakter" -knappen. Lim inn det kopierte nummeret, og klikk "Søk", og legg deretter til den funnet kontakten i listen.

Trinn 4

Hvis du bruker ICQ-applikasjonen, høyreklikker du på kontakten, velger "Profil" og kopierer kontaktnummeret. I den nye profilen åpner du "Meny" - "Legg til kontakt", setter inn nummeret og trykker på søk. Når kontakten er funnet, klikker du på "Legg til".

Trinn 5

Send en melding til alle kontaktene om at du har endret nummeret ditt, og at du ikke skal bry deg med den gamle. Etter det, etter å ha valgt dine personlige kontakter i listen, klikker du først "Fjern deg selv fra listen over kontakter", og deretter "Fjern kontakt fra listen".

Trinn 6

Nå kan du overføre ICQ-nummeret og passordet til den nye eieren uten frykt for at noen av vennene dine mister deg eller sender deg en melding til feil nummer.

Anbefalt: