Hvordan Erstatte Ikoner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Erstatte Ikoner
Hvordan Erstatte Ikoner

Video: Hvordan Erstatte Ikoner

Video: Hvordan Erstatte Ikoner
Video: Hvordan sette inn ikoner i Powerpoint 2024, April
Anonim

Tenk deg at standardbildene av ikoner i systemet allerede er lei av deres monotoni og kjedelige design, men heldigvis har skaperne av Windows prøvd og gitt deg muligheten til å endre dem. Du vil lære hvordan du gjør dette i denne artikkelen.

Hvordan erstatte ikoner
Hvordan erstatte ikoner

Bruksanvisning

Trinn 1

Standardsettet med ikoner for Windows-systemet er ikke veldig omfattende og er begrenset til kjedelige bilder av mapper og noen ganger snarveier til installerte programmer. La oss gjøre skrivebordet ditt mer variert og installere nye bilder av mapper og ikoner generelt.

La oss se på en måte å endre mappebildet på.

Ikon Endre vindu
Ikon Endre vindu

Steg 2

For å endre utseendet på ikonet, må du utføre følgende operasjoner: velg ønsket mappe, høyreklikk på den, velg kategorien Egenskaper i hurtigmenyen helt nederst, klikk på den, vinduet for mappeinnstillinger åpnes foran av deg. Gå til Innstillinger-fanen, et vindu for innstilling av mappeegenskaper dukket opp foran oss, nederst kan du se mappebildene og til venstre er det en påskrift Endre ikon, en gang klikk på knappen og et vindu med et omfattende sett bilder for mappen åpnes, velg bildet du liker, klikk på OK, bekreft endringen med Apply-knappen og før du er en ny type mappe.

Vindu for å velge et nytt ikonbilde
Vindu for å velge et nytt ikonbilde

Trinn 3

Endring av skrivebordsikonene gjøres i henhold til samme algoritme. Når du endrer ikonene til installerte programmer, prøver programvareprodusenter å tilby flere typer standardikoner. De finnes i kategorien Ikonegenskaper, og følgelig Endre ikon, der valg av ikoner er mindre omfattende, og er begrenset til de forhåndsdefinerte ikonene med programbildet.

Også på Internett er det et omfattende sett med bilder av mapper og snarveier.

Anbefalt: