Hvordan Fjerne Alle Annonser På Chrome

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Alle Annonser På Chrome
Hvordan Fjerne Alle Annonser På Chrome

Video: Hvordan Fjerne Alle Annonser På Chrome

Video: Hvordan Fjerne Alle Annonser På Chrome
Video: 😱 УСКОРЯЕМ GOOGLE CHROME ДО ПРЕДЕЛА | ДЛЯ СЛАБЫХ КОМПЬЮТЕРОВ 2024, Kan
Anonim

I dag har alle nettsteder en enorm mengde annonser. Det kan være i form av bilder, flash-bannere, tekst og lignende. Slike "reklame" forårsaker ofte at forskjellige virus, trojanere og andre ting dukker opp på brukernes datamaskiner. En løsning for å fjerne alle annonser på Chrome er allerede oppfunnet - dette er en spesiell utvidelse som må installeres i nettleseren.

Fjern annonser på Chrome
Fjern annonser på Chrome

Noen sikkerhetsregler

For å beskytte deg mot fare er det ikke nødvendig å installere antivirus og brannmurer på PCen. Det er nok å ikke følge tvilsomme lenker, besøke mistenkelige nettsteder og bruke riktig nettleser med den nødvendige utvidelsen. I intet tilfelle skal du bruke standard Internet Explorer-nettleser. Det har et motbydelig rykte, og gjennom sårbarhetene det inneholder, kan alle slags virus og lignende farer komme på datamaskinen din. I dag har ingenting blitt oppfunnet bedre enn Google Chrome-nettleseren - den er både rask og enkel å bruke. Mozilla Firefox og Opera kommer etter ham.

Adblock-utvidelse

Enhver nettleser full av annonser vil se veldig bra ut med den dedikerte Adblock-utvidelsen installert i Chrome. Denne utvidelsen vil ødelegge alle annonser på nettstedet, uten unntak, det vil ikke være flere popup-vinduer, bannere, og det er ikke klart hvor lyden kommer fra. Glem tekstannonser, irriterende GIF-er. Du kan trygt besøke nesten hvilket som helst nettsted på Internett.

Grensesnittet til Adblock-utvidelsen er intuitivt og er likt av alle brukere uten unntak. I tillegg til at Adblock kjører, vil du aldri se annonser på Youtube. Hvis det likevel ble oppdaget irriterende annonser av deg - dette vil også skje, bare klikk på Adblock-ikonet øverst til høyre, velg deretter "Blokker annonser på denne siden", og poke på stødende annonser. I dialogboksen som vises ved siden av dette, justerer du utseendet til nettstedet uten annonser og godtar endringene.

Installerer Adblock på Chrome

Adblock kan installeres i mange nettlesere som Safari og Opera. Men vi vil vurdere å installere på det mest populære - Google Chrome. Gå til den offisielle nettsiden til utvidelsen - getadblock.com og last ned utvidelsen, installer den umiddelbart. Programmet tilbys gratis, men det er mulig å donere en pen krone til uavhengige utviklere.

Klikk på den store "Get Adblock Now" -knappen. Et vindu for installering av utvidelsen vises, klikk på "Legg til" -knappen. Om noen sekunder, øverst til høyre, vil du se et rødt ikon med et hvitt palmeikon i midten - dette betyr at Chrome-utvidelsen er installert og at alle annonser nå blokkeres. Prøv å gå til et nettsted der alt tidligere var dekket med annonser, og det vil helt sikkert være rent og behagelig der.

Anbefalt: