Organisering Av Videosending: Hvordan Gjøre Det Profesjonelt

Innholdsfortegnelse:

Organisering Av Videosending: Hvordan Gjøre Det Profesjonelt
Organisering Av Videosending: Hvordan Gjøre Det Profesjonelt

Video: Organisering Av Videosending: Hvordan Gjøre Det Profesjonelt

Video: Organisering Av Videosending: Hvordan Gjøre Det Profesjonelt
Video: Hvordan gjøre alle møter til et Teams møte i Outlook 2024, Kan
Anonim

Video kringkasting over det globale nettverket gjør det mulig for seere å se arrangementet i sanntid. På Internett sender mange nettsteder forskjellige sportsbegivenheter. I tillegg er det muligheten for å lage en slik kringkasting hjemme. Mange brukere organiserer sin egen type TV-kanal ved hjelp av Internett og sender til publikum rett hjemmefra.

Organisering av videosending: hvordan gjøre det profesjonelt
Organisering av videosending: hvordan gjøre det profesjonelt

Nødvendig

  • - en datamaskin som er koblet til Internett med en hastighet på minst 1 Mb / s,
  • - Webkamera,
  • - RuTube Broadcaster.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk tjenestene til et av følgende nettsteder - smotri.com. Dette er den enkleste måten å lage en videosending uten ytterligere programmerings- og administrasjonsevner, og krever ikke installasjon av mye ekstra programvare.

Steg 2

Gå gjennom registreringsprosedyren på nettstedet, som gjør det mulig å organisere en videosending, for eksempel rutube.ru. Gå til siden og velg "registrering" -linken. Feltene for fylling er standard: pålogging, passord, e-post. Deretter aktiverer du kontoen din ved hjelp av et spesialbrev som kommer til adressen din. Vent på godkjenningen av profilen din fra nettstedadministrasjonen.

Trinn 3

Last ned og installer et spesielt program for organisering av videosending RuTube Broadcaster på datamaskinen. Dette programmet er gratis å bruke. Etter installasjonen, skriv inn påloggingen og passordet fra nettstedet der, programmet vil automatisk oppdage kameraet og lydenhetene på datamaskinen.

Trinn 4

Kjør programmet, slå på kameraet og trykk på "Start" -knappen i programmet. Fra dette øyeblikket begynner videosending fra datamaskinen din til rutube-brukere.

Trinn 5

Test sendingen din. Start den og be noen av vennene dine om å komme og se den. Basert på kommentarene fra betrakteren din, velg ønsket video- og lydkvalitet i RuTube Broadcaster, og juster lydvolumet. For å endelig sørge for at forbindelsen mellom datamaskinen din og RuTube-serveren er stabil, fortsett testsendingen i førti minutter.

Trinn 6

Hvis det var mulig å lage en videosending, men det er konstante frakoblinger, betyr dette at proxy-serveren har begrensninger på størrelsen på de sendte pakkene eller tilkoblingstiden, løser dette problemet. For å fikse det, gå til RuTube Broadcaster-innstillingene og sett parameteren "Maks innholdslengde" til 100, og parameteren "Last opp jitter" til 1500. Gjenta deretter testen. Ikke bekymre deg hvis bildet fryser litt i selve programmet, det viktigste er at den som ser på sendingen har et høykvalitetsbilde.

Anbefalt: