Hva Er Viktig For YouTube-videoopprykk I

Hva Er Viktig For YouTube-videoopprykk I
Hva Er Viktig For YouTube-videoopprykk I

Video: Hva Er Viktig For YouTube-videoopprykk I

Video: Hva Er Viktig For YouTube-videoopprykk I
Video: 🌟 Hvorfor YouTube er viktig i markedsføring 🌟 2024, April
Anonim

Når du publiserer din neste video, vil du bli sett på av så mange brukere som mulig. Men dessverre er dette ikke alltid tilfelle.

Hva er viktig for YouTube-videoopprykk i 2019
Hva er viktig for YouTube-videoopprykk i 2019

Det ser ut til at du lager informativt innhold av høy kvalitet, du optimaliserer det i henhold til alle reglene, med riktig valgte søkeord, men visningstelleren vil ikke vokse. Hva er problemet?

YouTube-utviklerne endrer hvordan algoritmene deres fungerer hvert år. På grunn av dette blir det klart at det som fungerte i 2018 ikke lenger vil fungere i 2019. Og hvis tidligere søkemotoroptimalisering på YouTube var ekstremt viktig, er det i dag to andre parametere som er viktige.

De to viktigste forutsetningene for å markedsføre videoer på YouTube er:

Publikumsbevaring. Selvfølgelig er antall visninger mer enn viktig, men disse visningene bør være av høyeste kvalitet. Hvis de som slo på videoen din, slår den av uten å engang se den til slutt, vil YouTube-algoritmer umiddelbart nedgradere den i søkeresultatene. Derfor bør du filme korte og informative videoer som vil være interessante.

Ctrl (klikk gjennom) forhåndsvisningene dine. Når en person ser videoen din i anbefalingene, men ikke klikker på den, antyder dette at forhåndsvisningen (bildet) av videoen din ikke er attraktiv i det hele tatt. Det skal være så fengende og klikkbart som mulig. Men ikke øv clickbait - du kan få sanksjoner for det, opp til å blokkere hele kanalen.

Anbefalt: