Hvordan Legge Til Koder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Legge Til Koder
Hvordan Legge Til Koder

Video: Hvordan Legge Til Koder

Video: Hvordan Legge Til Koder
Video: Hvordan legge til koder i OneNote 2024, Kan
Anonim

Ofte på Internett kan du se forespørselen "Legg til koder!". Du skrev et innlegg til favorittsamfunnet ditt, prøvde veldig hardt, og moderatoren avviste innlegget på grunn av manglende tagger. Hva er koder og hvordan legger jeg til dem?

Merker vil bidra til å forenkle arbeidet med Internett
Merker vil bidra til å forenkle arbeidet med Internett

Bruksanvisning

Trinn 1

Merkelapper er emnet for innlegget. Hvert innlegg har flere emner. For eksempel, hvis du skriver om en tur til Polen, snakker om hvordan du kommer til denne eller den byen, om de polske nasjonale egenskapene osv., Kan emnene i meldingen din være "Polen", "Hvordan komme til Polen "," Innbyggere Polen ".

Hvis det ikke er noen koder, vil det være umulig å finne et innlegg i et samfunn med lang historie. Men forskjellige samfunn opprettes for å gjøre livet lettere for folk når de søker etter informasjon. Inkludert deg.

Så trinn ett - bestem temaene for meldingen din.

Steg 2

Trinn to - legg til emnelinjene til innlegget ditt i det dedikerte feltet. Som regel kalles det "tags". På noen tjenester kan du velge å ikke legge inn tagger manuelt, men velg dem fra rullegardinlisten. Dette er fordi samfunnet allerede har samlet mange meldinger om de samme emnene. For eksempel skrev brukere om tog til Polen med haik, med tog, med fly osv., Men den eneste koden som ble brukt var "Hvordan komme til Polen".

Trinn 3

Tagger kan og bør plasseres ikke bare på Internett. I noen programmer, for eksempel lyd- eller videospillere, kan du kort beskrive filene som skal spilles av. En slik systematisering vil i stor grad forenkle livet ditt hvis du en kveld bestemmer deg for å gjennomgå alle melodramene du har eller lytte til hele samlingen av hardrock.

Anbefalt: