Populære Programmer For å Lage Et Nettsted

Innholdsfortegnelse:

Populære Programmer For å Lage Et Nettsted
Populære Programmer For å Lage Et Nettsted

Video: Populære Programmer For å Lage Et Nettsted

Video: Populære Programmer For å Lage Et Nettsted
Video: Top 5 Best Free Website Builders (2021) - NO CODING REQUIRED! 2024, Kan
Anonim

Hvis det var så enkelt å lage et nettsted på egen hånd, ville ikke programmerere utvikle så mange spesielle programmer for dette. Derfor, for å lette en allerede vanskelig oppgave, er det verdt å bruke moderne populære programmer for å lage nettsteder.

Populære programmer for å lage et nettsted
Populære programmer for å lage et nettsted

Notepad ++ og CodeLobster PHP Edition

Kanskje det enkleste og mest standardprogrammet noen webprogrammerer burde ha, er Notepad ++. Hovedoppgaven er å konsentrere seg om å skrive kode på forskjellige språk, inkludert HTML, CSS, PHP.

Denne konsentrasjonen skyldes programmets evne til å markere språksyntaksen, noe som i stor grad letter arbeidet, spesielt når det sammenlignes med egenskapene til en vanlig "Notisblokk". Den har også en rekke nyttige funksjoner: automatisk endring av koding, kommandosøk med forskjellige parametere, brukervennlig grensesnitt og mye mer.

Akkurat som Notepad ++ er egnet for arbeid med HTML og CSS, er CodeLobster PHP Edition egnet for utvikling av PHP-kode. Denne redaktøren vil gjøre det lettere for de som skal lage et dynamisk nettsted. Programmet gjør det enklere å jobbe med funksjoner, har et kode feilsøkingsalternativ og mye mer.

Denwer

Før du begynner å lage et nettsted, bør du installere en lokal server og en klient for å jobbe med databaser på datamaskinen din. All programvaren du trenger er inkludert i Denwer Gentleman's Kit.

Så inkluderer Denver slike nødvendige utvidelser som PHP5, MySql-server, phpMyAdmin, Apache-server. Den største fordelen med denne pakken er at alle moduler installeres automatisk uten din dype inngripen. Det er sant at programmet også har sine ulemper, for eksempel et problem med kodingen.

Adobe dreamweaver

Dreamweaver er en multifunksjonell nettstedsbygger. I den kan du enkelt utvikle et design, se resultatet om gangen og skrive skript for dynamiske sider.

Det er to betydelige "ulemper" med dette programmet: For det første betales Adobe-produktet og er ikke underlagt gratis distribusjon, og for det andre, for å kunne bruke Dreamweaver fullt ut, må du gjennomgå spesiell opplæring, fordi funksjonaliteten til programmet er ganske komplisert.

Adobe Photoshop

Når du oppretter et nettsted, trenger du definitivt en profesjonell Photoshop-bildeditor. Dette programmet er spesielt viktig når du utvikler nettsteddesign. Nylig har designere begynt å ty til rutenettmetoden, som bare er enkel å bruke i Photoshop. Videre, hvis nettstedet ditt er gjennomtenkt og hevder å bli populært, vil det definitivt ha grafiske elementer, for optimalisering og opprettelse som et produkt fra Adobe vil være nyttig.

FTP-klient

Dette programmet kreves for å fungere med Internett-servere. Med den kan du laste opp filer til en ekstern server og omvendt. De to mest populære freeware-programmene er Total Commander og FileZilla.

Begge verktøyene har god funksjonalitet og fungerer på samme måte som Windows Utforsker. Men FileZilla har en liten fordel: muligheten til å overføre filer til programmer fra skrivebordet direkte.

Anbefalt: