10 Viktige Prinsipper For å Skrive SEO-vennlig Kopi

10 Viktige Prinsipper For å Skrive SEO-vennlig Kopi
10 Viktige Prinsipper For å Skrive SEO-vennlig Kopi

Video: 10 Viktige Prinsipper For å Skrive SEO-vennlig Kopi

Video: 10 Viktige Prinsipper For å Skrive SEO-vennlig Kopi
Video: Переход. Дневник Хранящий Жуткие Тайны. Джеральд Даррелл #1 2024, Mars
Anonim

Det er ikke nok bare å lage et nettsted. Den videre markedsføringen og synligheten i søkemotorer er mye viktigere og avhenger helt av kvalitetsinnhold. Effektiv kan kalles innholdet på nettstedet, som like appellerer til både lesere og søkemotorer.

Topp 10 SEO-vennlige copywriting-prinsipper
Topp 10 SEO-vennlige copywriting-prinsipper

I denne artikkelen vil jeg skissere 10 hovedprinsipper som vil hjelpe deg med å lage kvalitetsinnhold og gjøre nettstedet ditt virkelig vellykket.

Søkemotorer identifiserer nettstedets innhold ved hjelp av nøkkelord. De er vanligvis veldig nært knyttet til søkeordene som brukerne inngår i søkemotorer. Før du skriver om et emne for nettsteder eller blogger, må du gjøre grundige undersøkelser om søkeord som er nært knyttet til emnet du ønsker. Du kan bruke et nøkkelord som et verktøy for å foreslå flere søkeord i Google AdWords eller YandexWordstat.

Husk at du først og fremst skriver for leserne, ikke for søkemotorene. Det kan være vanskelig for deg å bruke noen av de populære søkeordene på en lesbar måte, men du har ikke råd til å lage tekst som bare inneholder nøkkelord. Selv om søkemotorer søker etter nøkkelord, vil de sørge for at leserne får kvalitetsinnhold. Som sådan må du sørge for at innholdet er interessant og gir verdiene til leserne dine.

Forsikre deg om at du bruker søkeord mens du holder innholdet relevant. Søkemotorer bruker en rekke teknikker for å kunne finne innhold som er opprettet med det ene formål å få god rangering. Ikke bare vil slikt innhold bli uleselig, men sjansene er at nettstedet ditt vil ende opp med svarteliste av søkemotorer.

Overbruk av søkeord er en dårlig ide fordi leserne dine kjenner intensjonene dine med en gang. I stedet for å bruke nøkkelord i hele teksten, kan du bruke dem på mer meningsfulle steder. I andre deler av artikkelen kan du bruke alternative synonymer eller uttrykk i stedet for nøkkelord.

Folk hater å lese store murer av tekster. I tillegg vil biter av forskjellige størrelser gjøre artikkelen kjedelig. Ved ikke å lese hele innlegget eller artikkelen din, vil du kaste bort tiden din og krefter. Innholdet blir tydeligere hvis avsnittstørrelsene er begrenset til 4 til 5 linjer.

De fleste av leserne dine har sannsynligvis ikke mye tid og er ikke interessert i å lese hele innholdet i artikkelen din. De foretrekker sannsynligvis å skumme gjennom alle punktene hvis de er klare og konsise. Dermed vil det være en god ide å bruke kuler eller nummerering når det er mulig.

Underoverskrifter kan være svært nyttige for å veilede leseren og påpeke de viktigste punktene de er interessert i. I tillegg kan du bruke nøkkelord som underoverskrifter slik at lesestrømmen ikke blir avbrutt.

Hvis du har hyperkoblinger til noen av de andre sidene dine, må du sørge for at du kan forklare relevansen av den lenken. Hvis siden du lenker til er irrelevant for det du sier i innholdet, er dette veldig irriterende for leserne. Du kan miste troverdigheten din til leserne dine, og dette er noe som er veldig vanskelig å gjenopprette.

Noen forfattere føler at de må gjenta eller omskrive den samme informasjonen for å få budskapet videre til leserne. Leserne er smarte nok til å forstå informasjonen første gang. Gjentakelse kan irritere dem. Det er alltid best å fortsette å formidle meldingen i stedet for å gjenta de samme tingene.

Med mindre du har veldig gode skriveferdigheter, kan du gjøre stavefeil. Sørg for at du korrekturleser artiklene eller innleggene dine nøye før du publiserer dem. Det ville være fint å korrigere to ganger for å eliminere alle feil.

I tillegg til alt ovenfor, må du gjøre innholdet ditt interessant for leserne dine. Du kan interessere dem mer hvis du skriver om et emne der du har praktisk erfaring.

Anbefalt: