Sosiale Medier Forfremmelse Eller Sosial Markedsføring

Sosiale Medier Forfremmelse Eller Sosial Markedsføring
Sosiale Medier Forfremmelse Eller Sosial Markedsføring

Video: Sosiale Medier Forfremmelse Eller Sosial Markedsføring

Video: Sosiale Medier Forfremmelse Eller Sosial Markedsføring
Video: Social Media Marketing In 5 Minutes | What Is Social Media Marketing? [For Beginners] | Simplilearn 2024, April
Anonim

Mange anser din mening som veldig verdifull når det gjelder sosial innvirkning. Informativ sosial innvirkning driver online ytelse. Og en slik type aktivitet som forfremmelse på sosiale nettverk er et av de viktige trinnene for å fremme ethvert prosjekt.

Sosiale medier forfremmelse eller sosial markedsføring
Sosiale medier forfremmelse eller sosial markedsføring

Informativ sosial innvirkning driver online ytelse. Jeg tror dette er akkurat det du bør tenke på. Du bør vurdere det faktum at mange anser din mening som veldig verdifull når det gjelder sosial innvirkning. Dette kan være dine følgere på Twitter, VKontakte, Facebook, etc. Dette kan være kommentarer til innlegg på bloggen din. Derfor er det nødvendig å være spesielt oppmerksom på en slik type aktivitet som: promotering i sosiale nettverk, på engelsk terminologi - SMO eller sosial markedsføring.

Det er ingenting galt med å ha en blogg, men ingen kommentarer. Dette betyr ikke at du ikke er profesjonell eller leder i markedet. Jeg blir nervøs når jeg ser mange innlegg som har 19, 29, 39 kommentarer. Jeg er mye mer komfortabel med å se 300 eller 500. Dette skjer ikke ofte, og hvis jeg ser at det ikke er det, prøver jeg å legge til en kommentar, fordi Jeg føler at dette bekrefter autoriteten. Jeg la merke til det.

Du kan også bruke det du selv la merke til som en guide. Da jeg leste disse bloggene, la jeg merke til hvor mange kommentarer de får. Dette er en indikasjon på størrelsen på publikum.

Det er også viktig hvem som nevner deg, hvordan de snakker om deg. Nøye valgte ord er like viktige. Hva mener jeg når jeg sier nøye utvalgte ord? Slik uttales ord og om det er rom for fantasi. Nei, dette er ikke en løgn. Jeg vil aldri anbefale å lyve for noen. Når jeg sier at mange mennesker har spurt meg om noe, hva betyr “mange mennesker”? 10 personer eller 2000 personer? Det sier jeg aldri. Derfor, når jeg sier at mange har spurt meg om noe, er dette ordene. Dette gjøres ikke fordi jeg ikke vet hvor mange som spør meg om det. Jeg vet at det er mange av dem. Det er mer enn 10 av dem, men mindre enn 1000. Nøye valgte ord skaper et bilde, mens du ikke gir eksakte data.

Dermed er sosial påvirkning av stor betydning når vi presenterer og lanserer nye prosjekter. Din kompetanse er også av største betydning. Folk trenger å bli fortalt hva de skal gjøre.

Hvis du har et stort antall følgere eller følgere, vil folk ønske å følge deg, spesielt på et usikkert tidspunkt som dette. De blir komfortable med å følge deg, lytter til rådene dine osv. Derfor er det veldig viktig. Du må virkelig tenke på hva du ser, hva du leter etter og prøve å bruke det så aktivt som mulig. Og den mest lønnsomme løsningen er markedsføring og markedsføring på sosiale nettverk eller sosial markedsføring.

Anbefalt: