Hvordan Sende En Mappe

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sende En Mappe
Hvordan Sende En Mappe

Video: Hvordan Sende En Mappe

Video: Hvordan Sende En Mappe
Video: Hvordan sende en planlagt e-post i Outlook 2024, Kan
Anonim

Fra tid til annen må vi sende forskjellige filer per post. Dette kan være både dokumenter og fotografier, og det er ikke alltid praktisk å laste ned og sende dem ved å velge en fil om gangen. Det oppstår et rettferdig spørsmål: hvordan sender jeg hele mappen samtidig?

Hvordan sende en mappe
Hvordan sende en mappe

Bruksanvisning

Trinn 1

Ingen e-posttjenester gir brukerne muligheten til å sende filer i hele mapper, og likevel kan du gjøre det med et enkelt hint: Hvis du kan sende filer via e-post, er det fornuftig å gjøre mappen om til en enkelt fil og sende den. Og for å lage en fil fra en mappe, må du konvertere mappen til et arkiv. Selve arkivet er en mappe, bare slike mapper kan åpnes ved hjelp av spesielle arkiveringsprogrammer. Slike programmer må absolutt installeres på datamaskinen, fordi de er nødvendige i det daglige arbeidet.

Steg 2

Så høyreklikk på mappen du vil sende og velg 7Zip - Legg til arkiv eller Legg til arkiv. Hvis du ikke fant slike gjenstander, er arkiveren ikke installert på datamaskinen din. Last ned et av arkivene på utviklerens sider på adressene: www.winzip.com eller www.win-rar.ru. Installer programmet på datamaskinen din, og prøv igjen å høyreklikke på mappen og finn elementet "Legg til arkiv" eller 7Zip - Legg til arkiv. Når du har valgt elementet som vises, åpnes et vindu foran deg der du må spesifisere stedet på datamaskinen der du vil lagre mappen som er pakket inn i arkivet. Når du er valgt, trykker du på OK. Sendmappen din er klar! Nå kan den sendes med posten som en vanlig fil!

Anbefalt: