Hvordan Sette Inn En Spiller På Siden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sette Inn En Spiller På Siden
Hvordan Sette Inn En Spiller På Siden

Video: Hvordan Sette Inn En Spiller På Siden

Video: Hvordan Sette Inn En Spiller På Siden
Video: КАК же ПОПАСТЬ на ИГРУ В КАЛЬМАРА?! Самые ТОПОВЫЕ СПОСОБЫ пройти на ИГРУ В КАЛЬМАРА! 2024, April
Anonim

Hvis du har din egen side, kan du være vert for en spiller på den. Med hjelpen kan du gjøre ressursen mer interessant, og dermed tiltrekke deg besøkende.

Hvordan sette inn en spiller på siden
Hvordan sette inn en spiller på siden

Bruksanvisning

Trinn 1

Først trenger du koden for selve spilleren. Merk: det er slett ikke nødvendig å skrive det selv, siden du kan finne ferdige koder på Internett. Kopier den og lim den inn i en hvilken som helst tekstfil (f.eks. Notisblokk). Ikke glem å lagre dokumentet i html-format. Den ferdige koden kan se slik ut: var s1 = new SWFObject ("Flash player URL", "ply", "320", "160", "9"); s1.addParam ("allowfullscreen", "true"); s1.addParam ("allowcriptaccess", "alltid"); s1.addParam ("wmode", "ugjennomsiktig"); s1.addParam ("flashvars", "file = URL til filen som skal vises"); s1.write ("container");.

Steg 2

For enkelhets skyld, plasser den opprettede filen i en egen mappe. I fremtiden kan du kopiere andre nødvendige elementer der, for eksempel bildet av spilleren. Det er nødvendig å få det eksterne grensesnittet til programmet til å se mer interessant og vakkert ut. Når du har lagret logoen, legger du den som nevnt i samme mappe med html-filen.

Trinn 3

Nå kan du begynne å legge ut den kopierte koden på nettstedet ditt. Husk å lagre alle endringene du gjør (ellers vises ikke elementet på siden).

Trinn 4

Hvis du på en eller annen måte vil endre utseendet til spilleren, trenger du ikke å installere en ny kode på nettstedet. Det er en annen måte: du kan ganske enkelt erstatte dekselet til det aktive elementet. Det finnes et bredt utvalg av designstiler på Internett, og du kan laste ned hvilken som helst av dem. Ikke glem å legge omslagskoden i samme mappe som alle forrige filer.

Trinn 5

Forresten, installering av spilleren på nettstedet er mulig ikke bare manuelt, som foreslått i de forrige trinnene, men også gjennom et spesielt kontrollpanel på nettstedet i automatisk modus. Klikk på kolonnen "Design" i adminpanelet. Velg deretter linjen med tittelen "CSS Design Control". For å sette inn koden direkte, gå til delen "Topp på siden". Ikke glem å lagre resultatet.

Anbefalt: