Hvorfor Mods Ikke Fungerer

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Mods Ikke Fungerer
Hvorfor Mods Ikke Fungerer

Video: Hvorfor Mods Ikke Fungerer

Video: Hvorfor Mods Ikke Fungerer
Video: Sims 4 CC (Custom Content) & Mods NOT SHOWING UP in game (CAS/ Build mode) | Sims 4 FIX 2020 2024, April
Anonim

Mods er tillegg til forskjellige spill opprettet av utviklerne eller spillerne. Å lage mods er en vanskelig prosess, og tillegg fungerer ikke alltid som forventet av flere grunner.

Hvorfor mods ikke fungerer
Hvorfor mods ikke fungerer

Bruksanvisning

Trinn 1

Les brukeravtalen for spillet under installasjonen eller på det offisielle nettstedet. Vanligvis inneholder dette informasjon om utviklerne gir muligheten til å lage mods, og hva som er nødvendig for dette. I noen tilfeller er det nødvendig å sende inn en spesiell søknad om deltakelse i beta-testing av spillet for å få tillatelse til å opprette og installere tillegg med nye spillfunksjoner, samt tilhørende instruksjoner.

Steg 2

Finn ut hvem som er skaperen av modet før du installerer det. Amatørmodus er ofte ustabile og inneholder forskjellige feil i kildekoden, noe som kan forhindre dem i å fungere. Det er bedre å installere allerede påviste tillegg som har positive anmeldelser på forskjellige nettsteder, eller offisielle mods fra spillutviklerne.

Trinn 3

Studer nøye instruksjonene for å installere modet. Noen av dem krever en spesiell versjon av spillet, for eksempel med et forhåndsinstallert sett med oppdateringer (reparasjoner). Dessuten kan systemkonfigurasjonen til datamaskinen i stor grad påvirke ytelsen til mods. Det anbefales å deaktivere antivirusprogrammet midlertidig og stoppe unødvendige brukerprosesser som kan forstyrre installasjonen og lanseringen av tilleggsprogrammer. Etter at du har installert modet, må du starte datamaskinen på nytt eller selve spillet for at alle nødvendige endringer skal tre i kraft.

Trinn 4

Hvis du oppretter mods for spillet selv, bruk den offisielle redaktøren fra utviklerne, som vanligvis følger med på installasjonsplaten. Tilpassede redaktører kan være ustabile. Det er også viktig å være godt kjent med programmering, siden ett manglende eller feilstavet tegn i kildekoden til tillegget er nok til å få det til å fungere ved oppstart. Sjekk ut informasjonen om å lage mods for et spill på utviklerens nettsted eller spillfora.

Anbefalt: